Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev resmi yapmak

Rüyada ev resmi yapmak

Rüyada ev resmi yapmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev resmi yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada ev resmi yapmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç resmi yapmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hayvan resmi yapmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, olaylı günler geçireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atatürk resmi yapmak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada insan resmi yapmak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek resmi yapmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık resmi yapmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bol rızık elde edeceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada gemi resmi yapmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments