Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık resmi yapmak

Rüyada balık resmi yapmak

Rüyada balık resmi yapmak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık resmi yapmak gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işleri, planları veya iş birliklerini başlatmadan önce bir sağlama yapmanızda fayda var.

Rüyada balık resmi yapmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına rivayet eder.

Rüyada balık resmi görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada balık resmi çizmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek resmi yapmak amaçlarını yerine getireceğine, bolluk içine olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalet eder.

Rüyada güneş resmi yapmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atatürk resmi yapmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Rüyada hayvan resmi yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments