Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan resmi yapmak

Rüyada insan resmi yapmak

Rüyada insan resmi yapmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kalabalıktan uzak olacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, başarısının azalacağına delalettir.

Rüyada insan resmi yapmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmek aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada insan resmi yapmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, ortamın bir hayli gerileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, kendini yiyip bitireceğine delalet eder.

Rüyada insan resmi çizmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kendisini ailesine vereceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan resmi görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın resmini görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği insanın resmini görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manzara resmi yapmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments