Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek resmi yapmak

Rüyada çiçek resmi yapmak

Rüyada çiçek resmi yapmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada çiçek resmi yapmak gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada çiçek resmi yapmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek resmi çizmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, mutlu bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek resmi görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada atatürk resmi yapmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül resmi yapmak gelirinin de garanti altında olacağına, işinde dar boğaza gireceğine, talihin yüzlerine güleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada manzara resmi yapmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada ağaç resmi yapmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, daha fazla başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments