Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi resmi yapmak

Rüyada gemi resmi yapmak

Rüyada gemi resmi yapmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, eğleneceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi resmi yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada gemi resmi yapmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi resmi görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kendi resmini yapmak gönlünün ferahlayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada atatürk resmi yapmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, seyahatlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev resmi yapmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ağaç resmi yapmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz resmi yapmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan resmi yapmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments