Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev odaları görmek

Rüyada ev odaları görmek

Rüyada ev odaları görmek başarılarının çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev odaları gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp olan biteni anlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada çok odası olan ev görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev odalar görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada iki odalı ev görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada odalı ev görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde odalar görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve oda eklemek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok odalı eve taşınmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, koyu sohbetler edeceğine delalettir.

Rüyada odaları büyük ev görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, işlerin günden güne açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments