Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok odası olan ev görmek

Rüyada çok odası olan ev görmek

Rüyada çok odası olan ev görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına inanılır.

Rüyada çok odası olan ev gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada çok odalı eve taşınmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev oda görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev ve oda görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada çok odalı ev almak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Rüyada çok odalı büyük ev görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük odalı ev görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki odalı ev görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Rüyada bol odalı ev görmek eşlerin boşanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments