Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev odalar görmek

Rüyada ev odalar görmek

Rüyada ev odalar görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev odalar gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada çok odalı eve taşınmak bol kazanç elde edileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ev odalarını gezmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, beklenmedik kapıların açılmasına alamet eder.

Rüyada evde odalar görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki odalı ev görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işarettir.

Rüyada evde yeni oda bulmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, hayırlı bir karar verileceğine, üzgün ve karamsar olacağına inanılır.

Rüyada çok odalı ev almak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve oda yapmak rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç odalı ev görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments