Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde odalar görmek

Rüyada evde odalar görmek

Rüyada evde odalar görmek tamamlanmadan kalacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evde odalar gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Rüyada büyük odalı ev görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bol odalı ev görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada evde odalar görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev ve odalar görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş odalı ev görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, amacına nail olacağına yorulur.

Rüyada evde yeni bir oda görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine inanılır.

Rüyada tek odalı ev görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada çok odalı ev görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments