Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odaları büyük ev görmek

Rüyada odaları büyük ev görmek

Rüyada odaları büyük ev görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, emeğinden hayır göreceğine, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Rüyada odaları büyük ev gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Rüyada odaları büyük ev görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada büyük odalı ev görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada büyük ve çok odalı ev görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok odalı büyük ev görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, borcunun kalmayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük çok odalı ev görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada büyük boş oda görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına tabir olunur.

Rüyada odaya büyük abdestini yapmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük oda görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments