Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kapısının değiştiğini görmek

Rüyada ev kapısının değiştiğini görmek

Rüyada ev kapısının değiştiğini görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, başarılarını ispat edeceğine, değer göreceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, solan yüzünün güleceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada ev kapısının değiştiğini gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Rüyada ev kapısının değiştiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada ev kapısını değiştirmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, daha çok iş yapacağına, bunun için her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapının yerini değiştirmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına inanılır.

Rüyada kapının değiştiğini görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin kapısının değiştiğini görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulur.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments