Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde kedi görmek

Rüyada ev içinde kedi görmek

Rüyada ev içinde kedi görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hane içine ay doğacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sağlık ve hayır getireceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde kedi gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Rüyada ev içinde kedi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, iyiliğe kavuşacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde yavru kediler görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde kediler görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek kalbini kıracağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kazancını arttıracağına rivayet eder.

Rüyada yatağın içinde kedi görmek şansın açılacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments