Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev hazırlamak

Rüyada ev hazırlamak

Rüyada ev hazırlamak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, işlerinin gerileyeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet eder.

Rüyada ev hazırlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Rüyada evde yemek hazırlamak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine inanılır.

Rüyada ev hazırlamak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, her istediğini alabileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada gelin evi hazırlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada börek hazırlamak özel hayatının da yolunda gideceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada meyve tabağı hazırlamak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine inanılır.

Rüyada damat bohçası hazırlamak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak hazırlamak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments