Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek hazırlamak

Rüyada börek hazırlamak

Rüyada börek hazırlamak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, büyük bir sorun oluşacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada börek hazırlamak gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada börek hazırlamak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada pasta börek hazırlamak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahvaltı hazırladığını görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kocaya yemek hazırlamak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulur.

Rüyada valizini hazırlamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada birine sofra hazırlamak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına hazırlamak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev hazırlamak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments