Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yemek hazırlamak

Rüyada evde yemek hazırlamak

Rüyada evde yemek hazırlamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde yemek hazırlamak gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada evde yemek hazırlamak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin evi hazırlamak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada ev hazırlamak büyük bir yükten kurtulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patrona yemek hazırlamak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine yemek hazırlamak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına işaret eder.

Rüyada cenaze yemeği hazırlamak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek hazırlamak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Rüyada yemek masası hazırlamak zor bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments