Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev hapsi görmek

Rüyada ev hapsi görmek

Rüyada ev hapsi görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, elinin dara düşmeyeceğine, eşlerin boşanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev hapsi gördüyseniz:

  • Maddi bir anlaşma veya yeteneklerinizi farklı bir alanda değerlendirme denemeniz ya da eğiliminiz tamamen yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ev hapsi görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev hapsi olmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalettir.

Rüyada hapse geleceğini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerinin bollaşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada hapse atıldığını görmek çok daha fazla adım atacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, evlatlarından memnun olacağına delalettir.

Rüyada hapse girerken görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada hapse girmekten korkmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapse girip çıktığını görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments