Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyası aldığını görmek

Rüyada ev eşyası aldığını görmek

Rüyada ev eşyası aldığını görmek umutsuzluğa düşeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, inancından ödün vereceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Rüyada ev eşyası aldığını gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyası aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada birinin eşya aldığını görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına inanılır.

Rüyada eşya aldığını görmek şansın kapanacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments