Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalı ev aldığını görmek

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, harama göz dikmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada eşyalı ev aldığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ev eşyası aldığını görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eşya aldığını görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet eder.

Rüyada eşya aldığını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalettir.

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, başarılarının düşeceğine yorulur.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments