Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eşya aldığını görmek

Rüyada yeni eşya aldığını görmek

Rüyada yeni eşya aldığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, başarısının azalacağına alamet eder.

Rüyada yeni eşya aldığını gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada ev eşyası aldığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada birinin eşya aldığını görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşya aldığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments