Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya aldığını görmek

Rüyada eşya aldığını görmek

Rüyada eşya aldığını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, işlerinin bu sayede açılacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet eder.

Rüyada eşya aldığını gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, planlarının işe yarayacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına inanılır.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşya aldığını görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına delalet eder.

Rüyada birinin eşya aldığını görmek çevresinin genişleyeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine alamet eder.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments