Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev duvar görmek

Rüyada ev duvar görmek

Rüyada ev duvar görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işarettir.

Rüyada ev duvar gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada duvarları beyaz ev görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi duvarsız görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ev duvarı görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev duvar görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş duvarlı ev görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments