Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları beyaz ev görmek

Rüyada duvarları beyaz ev görmek

Rüyada duvarları beyaz ev görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarları beyaz ev gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada beyaz duvarlı ev görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada duvarları beyaz ev görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Rüyada duvarları beyaz görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kirli işlere bulaşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz duvarlar görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarlarını beyaz görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada beyaz duvarlı oda görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz duvar görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments