Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş duvarlı ev görmek

Rüyada taş duvarlı ev görmek

Rüyada taş duvarlı ev görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına inanılır.

Rüyada taş duvarlı ev gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Rüyada taş duvarlı ev görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş duvar yapmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş duvara tırmanmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada taş duvar görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taştan duvar örmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş duvar örmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada taş duvar yıkmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taştan duvar yapmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments