Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini değişik görmek

Rüyada kendini değişik görmek

Rüyada kendini değişik görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada kendini değişik gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada değişik balık görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada değişik meyveler görmek nefsine yenileceğine, hep dinç ve genç kalacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki değişik ayakkabı giymek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek her zaman çok mutlu olacağına, şifa edineceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada değişiklik görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada değişik meyve yemek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde değişiklik yapmak cebinin para göreceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada iş değişikliği yaptığını görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, neşe içinde olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments