Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alamamak

Rüyada ev alamamak

Rüyada ev alamamak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev alamamak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada ev alamamak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, evlatlarından memnun olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada helallik alamamak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ala geyik görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet eder.

Rüyada çanta alamamak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ala keçi görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan nefes alamamak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada elbise alamamak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nefes alamamak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments