Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise alamamak

Rüyada elbise alamamak

Rüyada elbise alamamak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, evindeki huzurun bozulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Rüyada elbise alamamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada elbise alamamak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada burnundan nefes alamamak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, ne yapacağını şaşıracağına işaret eder.

Rüyada soluk alamamak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden haber alamamak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm haberi alarak ağlamak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ondan kazanç elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada suda nefes alabilmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada parasını alamamak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada alak suresinin okunduğunu görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments