Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta alamamak

Rüyada çanta alamamak

Rüyada çanta alamamak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Rüyada çanta alamamak gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada çanta alamamak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hükmünün geçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada elbise alamamak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işarettir.

Rüyada abdest almak isteyip alamamak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada denizde nefes alabilmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada helallik alamamak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kafasına göre birini bulacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada birinden haber alamamak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada alak suresini okumak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soluk alamamak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments