Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ala keçi görmek

Rüyada ala keçi görmek

Rüyada ala keçi görmek ağlayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ala keçi gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ala keçi görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, büyük bir adım atılacağına, hayallerinin de yarım kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ala suresini okumak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alacağını alamamak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada helallik alamamak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada alak suresinin okunduğunu görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada nefes alamamak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, ileriye gideceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev alamamak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada alak suresini okumak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments