Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada helallik alamamak

Rüyada helallik alamamak

Rüyada helallik alamamak kem gözlere geleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, başarısının artacağına yorulur.

Rüyada helallik alamamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Rüyada helallik alamamak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada alacağını alamamak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada ala dana görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ala at görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına alamet eder.

Rüyada ala inek görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada parasını alamamak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada aptes alamamak gerçek dostluklarına odaklanacağına, şansın yüzüne güleceğine, yeteneklerini geliştirmeye alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden haber alamamak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments