Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi cehennemde görmek

Rüyada anneyi cehennemde görmek

Rüyada anneyi cehennemde görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bazen umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada anneyi cehennemde gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Rüyada anneyi cehennemde görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, hayalkırıklığı duyacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Rüyada cehennemde yanmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulur.

Rüyada cehenneme gitmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada cehennem zebanisi görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işarettir.

Rüyada cehennemden korkmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, zararların telafi edileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret eder.

Rüyada cehenneme giden insanlar görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada cehenneme bakmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments