Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme gitmek

Rüyada cehenneme gitmek

Rüyada cehenneme gitmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme gitmek gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Rüyada cehenneme giden insanlar görmek sıkıntı çekeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet eder.

Rüyada cehenneme gideceğini duymak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok para kazanacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehenneme gitmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ölüp cehenneme gitmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalettir.

Rüyada cehennemden kurtulmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments