Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek daha fazla para kazanacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine inanılır.

Rüyada pilav ve kuru fasulye gördüyseniz:

  • Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, maddi imkânlarının artacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, dileklerinin kabul olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada pilav kuru fasulye görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, işinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hasta ise iyileşeceğine, şansının artacağına işaret eder.

Rüyada fasulye pilav yemek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments