Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikis yapmak

Rüyada dikis yapmak

Rüyada dikis yapmak hastalığının düzeleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada dikis yapmak gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Rüyada dikis yapmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç diktirmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada dik gögüs görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, engel tanımayan biri olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işarettir.

Rüyada takim diktirmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, adının yayılacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet eder.

Rüyada mor elbise diktirmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye diktiğini görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yorgan diktiğini görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments