Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek almak

Rüyada etek almak

Rüyada etek almak imkânların çok daha iyi olacağına, zor durumlara düşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada etek almak gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Rüyada sarı etek giydiğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına rivayet eder.

Rüyada üst üste etek giymek sonunda maddi zarara gireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu renk etek görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo etek giymek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, rahat yüzü göreceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada etek yemek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, tövbelerin kabul olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın eteğini görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada eteği görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments