Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eteğini yakmak

Rüyada eteğini yakmak

Rüyada eteğini yakmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eteğini yakmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Rüyada eteğini yakmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk etek görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kırmızı etek görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe etek almak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret eder.

Rüyada el etek öpmek neşesini kaybedeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada eteği açılmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada tül etek giymek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün etek görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments