Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşten yanmak

Rüyada güneşten yanmak

Rüyada güneşten yanmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, duygularının karşılık göreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşten yanmak gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Rüyada güneşte yanmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işarettir.

Rüyada güneşten yanmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sobada yanmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, eline para geçeceğine işarettir.

Rüyada yağdan yanmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eteği yanmak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada asitle yanmak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, elinin darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak suyla yanmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda yanmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments