Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yanmaktan kurtarmak

Rüyada birini yanmaktan kurtarmak

Rüyada birini yanmaktan kurtarmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birini yanmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada yanmaktan kurtarmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, onlardan fayda göreceğine delalettir.

Rüyada birini yanmaktan kurtarmak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sevinileceğine yorulur.

Rüyada sigarayla yanmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnu yanmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak sudan yanmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı yanmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yangın yanmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Rüyada sigaradan yanmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments