Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et tuzlamak

Rüyada et tuzlamak

Rüyada et tuzlamak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, dertlerinin günden güne artacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada et tuzlamak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada eti tuzlamak canının ve malının garantide olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada et tuzlamak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hayatın düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk tuzlamak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada peynir tuzlamak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada deri tuzlamak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tuzlamak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü tuzlamak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret eder.

Rüyada bebek tuzlamak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, yersiz yere suçlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments