Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tuzlamak

Rüyada tavuk tuzlamak

Rüyada tavuk tuzlamak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, zor günlerin sona ereceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, neşesini kaçıracağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk tuzlamak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada tavuk tuzlamak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eti tuzlamak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada peynir tuzlamak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada et tuzlamak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek tuzlamak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü tuzlamak sorunların hallolacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölü tuzlamak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada deri tuzlamak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments