Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tuzlamak

Rüyada ölü tuzlamak

Rüyada ölü tuzlamak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, üstünlük elde edeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü tuzlamak gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada ölü tuzlamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü tuzlamak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tuzlamak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada bebek tuzlamak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada deri tuzlamak sorumlu tutacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada et tuzlamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada peynir tuzlamak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, en pahalı evlerde oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada eti tuzlamak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yol yordam öğretileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments