Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri tuzlamak

Rüyada deri tuzlamak

Rüyada deri tuzlamak yol göstereceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada deri tuzlamak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada deri tuzlamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada et tuzlamak dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü tuzlamak sorunların çabucak atlatılacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada peynir tuzlamak planlarının bozulacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bebek tuzlamak zenginliğinin süreceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada eti tuzlamak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kişinin esenlik bulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü tuzlamak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada tavuk tuzlamak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments