Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek tuzlamak

Rüyada bebek tuzlamak

Rüyada bebek tuzlamak iyi günler yaşayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada bebek tuzlamak gördüyseniz:

  • Kaliteye önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada bebek tuzlamak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada ölü tuzlamak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına tabir olunur.

Rüyada eti tuzlamak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işarettir.

Rüyada tavuk tuzlamak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada et tuzlamak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada peynir tuzlamak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü tuzlamak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada deri tuzlamak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments