Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et taşıdığını görmek

Rüyada et taşıdığını görmek

Rüyada et taşıdığını görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kendini yiyip bitireceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada et taşıdığını gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada et taşıdığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada tahta taşıdığını görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sırtında insan taşıdığını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni sırtında taşıdığını görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, ruhani önderlik yapacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işarettir.

Rüyada başkasının valiz taşıdığını görmek işlerin düşeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada un taşıdığını görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada taş taşıdığını görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments