Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un taşıdığını görmek

Rüyada un taşıdığını görmek

Rüyada un taşıdığını görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un taşıdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada un taşıdığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sorunlarının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada un çuvalı taşıdığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, terfi alacağına, rahatın yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayrak taşıdığını görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç taşıdığını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, kirli işlere bulaşacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada okul taşıtı görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada başkasının valiz taşıdığını görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ot taşıdığını görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments