Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et kemik görmek

Rüyada et kemik görmek

Rüyada et kemik görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, malının ve kazancının tam olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yeni işlere gireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulur.

Rüyada et kemik gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kemikten et sıyırmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işarettir.

Rüyada kemikli pişmiş et görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada et kemik görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada etsiz kemik görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada kemikli et yemek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada et ve kemik görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalettir.

Rüyada eti kemikten ayırmak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments