Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemikten et sıyırmak

Rüyada kemikten et sıyırmak

Rüyada kemikten et sıyırmak üzüntülü bir haber alınacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Rüyada kemikten et sıyırmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Rüyada kemikten et sıyırmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet eder.

Rüyada kemik sıyırmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalettir.

Rüyada tencere dibi sıyırmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine delalet eder.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak sevinçten adeta havalara uçacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kar sıyırmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada tabağı sıyırmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işarettir.

Rüyada tabak sıyırmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada etli kemik görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments