Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et ve kemik görmek

Rüyada et ve kemik görmek

Rüyada et ve kemik görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada et ve kemik gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada kemikli et yemek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Rüyada kemikli et yemeği görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemikli kuzu eti görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada çiğ kemikli et görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işarettir.

Rüyada etli kemik görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına yorulur.

Rüyada eti kemikten ayırmak kazanç kapılarının açılacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada etsiz kemik görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments