Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et benini koparmak

Rüyada et benini koparmak

Rüyada et benini koparmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, saadetinin yükseleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, neşeli bir hayat süreceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işaret eder.

Rüyada et benini koparmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Rüyada bacakta et beni görmek dertlerin bölüşüleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada kafasında et beni görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada et ben görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde et beni görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada büyük et beni görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda et beni görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüzünde et ben görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda et ben görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, tabiatı kötü olan kişiye, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments