Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda et beni görmek

Rüyada vücudunda et beni görmek

Rüyada vücudunda et beni görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, o kapıyı kapatacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda et beni gördüyseniz:

  • Hoş sohbetlerin olabileceği ortamlara misafirliğe gidebilirsiniz.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta et beni görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalettir.

Rüyada vücudunda et ben görmek işinde dar boğaza gireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda et beni görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, esenliği bulacağına yorulur.

Rüyada vücudunda büyük ben görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda ben görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments