Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalarını aramak

Rüyada eşyalarını aramak

Rüyada eşyalarını aramak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada eşyalarını aramak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kaybolan eşyayı aramak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hastalığın biteceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşya aramak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşyalarını aramak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir eşya aramak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yeni işlerin geleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına delalettir.

Rüyada kaybolan eşya aramak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine yorulur.

Rüyada kayıp eşya aramak geniş geniş yaşayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işarettir.

Rüyada bir yeri aramak her işinde iyilikle karşılaşacağına, zorlanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada abdest suyu aramak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments